Entertainment
06 juni 2009 - Ron Smeets

Chaotische taferelen bij Palm Pre lancering in Amerika?

Bij de lancering van de eerste iPhone en de PlayStation 3 in de VS zagen we al lange rijen, schietpartijen en diverse andere chaotische taferelen.

Maar iemand die daags voor de start van de verkoop met haar auto de winkel in rijdt. . . Nee, die primeur was voorbehouden aan de lancering van de Palm Pre. Hieronder kun je het videobewijs zien.

Uhhm, natuurlijk gaat het hier niet om een moedwillige actie maar een 'freak accident'. Ach ja, vrouwen achter het stuur. .  . auw!!!. . . ik had niet in de gaten dat mijn vriendin achter me stond ;-)))

Foto via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.