Toestellen
11 januari 2012 - Ron Smeets

CES video's: Lenovo K800, Sony Xperia Ion Windows 8 preview

Zelf ben ik niet op de CES, helaas :-( Ik moet het dus even doen met de vele nieuwsberichten, en video's die vanuit de VS online opduiken.

Hieronder heb ik er een paar verzameld. Je ziet hands on video's van de Lenovo K800, 's werelds eerste Intel smartphone, de Sony Xperia Ion (die niet naar Europa komt) en een pre beta preview van Windows 8, de volgende versie van Microsoft's PC (en Tablet) OS dat ook de basis zal vormen voor Windows Phone 8 (Apollo). Enjoy!

De Lenovo K800:

De Sony Xperia Ion:

Windows 8 pre beta:

Via, Via, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.