Accessoires
26 februari 2008 - Ron Smeets

Cell Phone Spy kan verwijderde SMSjes terughalen

Er zijn verschillende (software) tools op de markt waarmee je de gesprekken en SMSjes van een mobiel toestel kunt 'afluisteren' of meelezen.

Voor diegenen die nog een stapje verder willen gaan bij het bespieden van hun wederhelft, kids of collega's is er nu ook de Cell Phone Spy. Hiermee kun je namelijk niet alleen de gespreks- en andere op een SIM kaart opgeslagen data kopieren, maar hij kan ook verwijderde SMSjes terughalen.

In tegenstelling tot andere tools moet je hiervoor wel de beschikking hebben over de SIM kaart van het betreffende 'slachtoffer'. Bij het controleren van je kinderen is dat doorgaans natuurlijk niet zo'n probleem maar als je je collegae of wederhelft wilt bespieden, dan kun je natuurlijk vrij snel door de mand vallen.

Behalve de 'spionage' functies kun je de Cell Phone Spy overigens ook gebruiken voor het maken van een reservekopie van alle SIM-kaart data of ervoor zorgen dat je kids alleen de nummers kunnen bellen die je zelf vrij geeft.

Hij kost 150 dollar en is online te bestellen.Gerelateerde links:
GSM's bespieden met FlexiSPY Pro
FlexiSpy: een uitkomst of gevaarlijk
Gecodeerd bellen met de Crypt-A-Cell
Afluister 'mobieltje'
Wijziging Telecomwet maakt afluisteren GSM makkelijker
Maak van je Nokia camphone een spycam
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.