Entertainment
08 november 2012 - Ron Smeets

Cell Phone Crashing (fun)

Nee, dit is geen variant op het WK mobieltjes werpen. Sterker nog, bij het maken van deze video is geen enkel toestel gewond geraakt ;-) Nee, Cell Phone Crashing is veel leuker.

Je gaat gewoon naast een nietsvermoedende beller staan en doet alsof je zelf ook aan het bellen bent. Intussen reageer je wel op het gesprek van de persoon naast je. Wel oppassen dat je niet naast de verkeerde persoon gaat staan en de grap met een blauw oog eindigt ;-) 

http://www.youtube.com/watch?v=rSQxtrKz35k

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.