Nieuws
11 november 2012 - Ron Smeets

Celebs moeten Windows Phone 8 aan de man en vrouw brengen

Tijdens de lancering van Windows Phone 8 mocht Jessica Alba al op het podium naast Steve Ballmer en Joe Belfiore plaatsnemen. Naar verluidt zullen binnenkort nog veel meer 'celebs' hun opwachting maken in promo filmpjes en commercials voor Windows Phone 8.

Hieronder zie je al twee voorbeelden met Will Arnett en Holly Willoughby. Mmmh, dat zijn twee celebs die mij in ieder geval niet erg bekend in de oren klinken. Geruchten spreken over optredens van Jay-Z, Gwen Stefani en James Corden in toekomstige Windows Phone 8 commercials. 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.