Nieuws
03 oktober 2005 - Ron Smeets

Celebs en ringtones

Fashion magazine In Style heeft deze maand een artikel over wat beroemdheden vinden van ringtones, zo meldt Ringtonia.

"Rachel Bilson (van The O.C.) zegt voor ieder contact een aparte rintone te gebruiken. Jesse Bradford (o.a. uit Eulogy)is ook een groot fan. Hij gebruikt onder andere de 'Beverly Hills Cop' en 'Pink Panther' titelsongs en 'Eye of the Tiger' uit Rocky.

Uitgerekend muzicus en Outkast zanger Andre '3000' Benjamin denkt daar heel anders over. "Ik haat al die vervelende ringtones en heb dan ook een simpele ring ingesteld". Ik denk dat velen het met Andre eens zullen zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.