Toestellen
11 januari 2011 - Ron Smeets

CDMA versie van de iPhone 4 heeft een nieuwe antenne

Enkele uren geleden is in de VS de zogenaamde CDMA (ander type mobiel netwerk dan het bij ons bekende GSM) versie van de iPhone 4 gelanceerd. Het toestel is bedoeld voor klanten van Verizon.

Op zich geen nieuws voor ons, maar wat wel opvalt is het feit dat deze versie van de iPhone 4 een andere antenne heeft. Geen 'spleetje' meer aan de bovenzijde waar de WiFi- en netwerk antenne bij elkaar komen. Er zit d'r nu eentje aan de zijkant bij de volumeknoppen (zie foto's)

Het zal mij benieuwen of Verizon klanten inderdaad geen last gaan hebben van de bekende death-grip bug. Niet dat dit, zoals gezegd, voor ons echt belangrijk nieuws is. Maar goed, hieronder nog een foto van de ietwat andere antenne. Daarop is overigens ook te zien dat de volume en trilstand toets zijn ietwat verplaatst. iPhone-4-CDMA-Antenne-a Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.