Geruchten
29 december 2010 - Ron Smeets

Case van de iPad 2 gefilmd?

Nee, dit is geen schokkend nieuws. De enige reden dat ik onderstaande video waarin een case van de iPad 2 te zien zou zijn hier online gezet heb is het feit dat, als het gerucht klopt natuurlijk, er meer uitsparingen aan de zij- en onderkanten zitten.

Dat zou er op kunnen duiden dat het gerucht dat de iPad 2 een standaard USB aansluiting krijgt een stuk waarschijnlijker wordt. Hoe dan ook, we zullen moeten afwachten of het allemaal klopt.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.