Entertainment
07 februari 2007 - Jeroen de Hooge

Cartoon Network Mobile TV samen met Vodafone

Turner Broadcasting System Europe Limited (TBS) kondigt een samenwerking met Vodafone Nederland aan, waarmee mobiele telefoongebruikers in Nederland voor het eerst toegang krijgen tot het wereldklasse entertainment product, Cartoon Network.

Dankzij deze gewaagde stap van TBS kunnen Vodafone gebruikers gebruik maken van een Cartoon Network feed op hun mobiele telefoon. De unieke Cartoon Network content wordt dagelijks ge-update.

Cartoon Network is het tekenfilmkanaal waar wereldberoemde cartoonhelden met hun avonturen zorgen voor veel kijkplezier met de nodige humor. Het kanaal biedt de kijker legendarische cartoons waaronder The Powerpuff Girls, Johnny Bravo, en Dexter’s Laboratory. Cartoon Network bereikt ruim 180 miljoen huishoudens wereldwijd in 22 talen verspreid over 160 landen. Dit tekenfilmstation is een onderdeel van Turner Broadcasting System Inc; een Time Warner Company. Nederlandse Vodafone gebruikers zijn nu in de unieke positie om ’s werelds beste programmering op hun mobiele telefoon te bekijken, waar en wanneer zij maar willen!

Phil Lawrie, Vice President, Commercial Distribution and Digital Media Sales for TBS: “Het is fantastisch om met Vodafone Nederland samen te werken en nu onderdeel te zijn van een mobiele televisie service op de Nederlandse markt. Dit is een steeds belangrijker wordende bedrijfstak voor TBS. Wij denken bovendien dat de wereld van mobiele telefonie zich steeds meer bewust raakt van het feit dat sterke merken een onmisbaar en bepalend element binnen elk mobiel televisiepakket vormen. Wij hebben er daarom het volste vertrouwen in dat onze wereldberoemde programmering, in de vorm van Cartoon Network, de gebruikers van Vodafone het televisiekanaal biedt dat zij graag wensen en kunnen vertrouwen.”Gerelateerde links:
Nog een cartoon GSM
Cartoon GSM's van Gigabyte
Vodafone Live! met 10 miljoen klanten door 3G
Eurosport live op Vodafone Live!
Vodafone en haar toekomstvisie op de mobiele wereld
Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.