Nieuws
03 november 2007 - Ron Smeets

Carphone Warehouse verwacht geen echte run op iPhones

Dat mag je toch concluderen naar aanleiding van de uitspraken dat men op de eerste verkoopdag, vrijdag 9 november, er vanuit gaat dat er zo'n 10.000 iPhones bij de Carphone Warehouse verkocht zullen worden.

ik bedoel, 10.000 expmplaren in heel Engeland, verdeeld over 800 winkels? Dat is, zeker voor een (over)hyped toestel als de iPhone, toch wat aan de voorzichtige kant geschat als je het mij vraagt.

Natuurlijk moet CW ook rekening houden met het feit dat de iPhone ook in de O2 en Apple winkels verkocht gaat worden, maar dan nog. Ik denk dat er veel meer over de Engelse toonbanken zullen gaan. . .Gerelateerde links:
O2 klanten mogen contract openbreken voor de iPhone
Steve Jobs op Europese tournee
iPhone per september via O2 in Engeland?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.