Toestellen
03 april 2014 - Redactie MobileCowboys

Capestone sluit distributieovereenkomst met RugGear

Tijdens de CeBIT werd al bekend dat de robuuste, waterbestendige, stofvrije en shockproof toestellen van RugGear ook naar Nederland zullen komen.

Telecom- en ICT distributeur Capestone en RugGear hebben een exclusieve distributieovereenkomst voor de Benelux gesloten. De robuuste mobiele telefoons en Android smartphones van RugGear zijn vanaf volgende week beschikbaar bij Capestone.

RugGear zet een assortiment van maar liefst vier uiterst robuuste en volledig stof- en waterdichte, dual-sim, mobiele telefoons en Android smartphones tegen een bijzonder vriendelijke prijs in de markt. RugGear en Capestone spelen daarmee in op de behoefte in de markt.

De IP68 certificeringen van alle RugGear toestellen garanderen stof- en waterdichtheid. Daarnaast staat de Amerikaanse MIL-810 standaard garant voor de stoot- en valbestendigheid van de RugGear mobiele telefoons en smartphones.

De stof-, water-, stoot- en valbestendigheid alsmede de goede eigenschappen op het gebied van uithoudingsvermogen maakt de mobiele telefoons en smartphones van RugGear perefct voor mensen in bijvoorbeeld de bouw- en transportsector, agrarische sector, beveiliging, thuiszorg of in de zware industrie. Maar ook voor de echte outdoor freaks zijn deze telefoons geschikt. Wandelen of survivallen, fietsen of mountainbiken, zeilen of duiken, bergbeklimmen of kanoën , letterlijk niets gaat te ver voor RugGear.

Boban Vukicevic: "RugGear is voor Capestone een logische uitbreiding op haar gespecialiseerde assortiment. Capestone is al de belangrijkste distributeur van Sonim en ATEX gecertificeerde ECOM telefoons. Met de toevoeging van de mobiele telefoons en Android smartphones van RugGear biedt Capestone nu het meest uitgebreide assortiment aan ruggedized- en ATEX gecertificeerde mobiele telefoons en smartphones in de Benelux."

Capestone gaat in de Benelux het volledige portfolio aan RugGear toestellen voeren. Dit portfolio bestaat momenteel uit de RugGear RG100 en RG300 mobiele telefoons en de RugGear RG500 en RG700 Android smartphones.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl