Nieuws
21 februari 2007 - Ron Smeets

Camphones verboden tijdens de Oscar uitreiking

De Academy of Motion Picture Arts and Sciences die onder andere verantwoordelijk is voor de organisatie van de Oscar nominaties en -uitreiking heeft bepaald dat camphones dit jaar verboden zijn tijdens de Oscar show volgende maand.

Op zich is dat besluit wel te begrijpen want tijdens de show worden diverse clips van nieuwe films getoond en men wil natuiurlijk niet dat die nog de zelfde avond via de aanwezige mobiele telefoons over het internet verspreid worden.

Voor Motorola is het echter wel slecht nieuws want de Amerikaanse toestelmaker was van plan, in navolging van Blackberry een jaar geleden, de 25 belangrijkste genomineerden te verblijden met een MotoRIZR Z3. Omdat Motorola ook niet op de officiele sponsorlijst staat lijkt een uitzondering op de regel, omwille van de commerciele belangen, ook uitgesloten.Gerelateerde links:
Geen camphones meer in Maleise ziekenhuizen
Aantal camphones verdubbelt de komende 4 jaar
Bank verbiedt gebruik camphones
Camphones mogen weer de rechtzaal in
George Clooney bezorgt over camphones
Geen camphones op de filmset van Reese Witherspoon
Japanse minister verbiedt GSM's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.