Entertainment
04 februari 2006 - Ron Smeets

Camphone voetbalgame van Siemens

Met het oog op de komende WK in Duitsland heeft Siemens een camphone voetbalgame, Kick Real, gemaakt waarbij je de bal op het scherm met je eigen voet moet proberen in het doel te schieten.

Op het display van je camphone verschijnt een virtueel voetbalveld met een bal en doel in beeld. Vervolgens richt je de camera op je voet en probeer je de bal zo goed mogelijk te raken en zo te scoren.

Fun, zowel voor de speler zelf als voor omstanders die zich kunnen vergapen aan mobiele bellers die tegen lucht staan te trappen terwijl ze naar de grond staren :-)))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.