Nieuws
01 mei 2006 - Ron Smeets

Camphone lapdance van lerares online

De, inmiddels voormalige, lerares die enige tijd geleden veroordeeld, en dus ontslagen, was voor het verleiden van een van haar minderjarige studenten zit weer vast.

De afgelopen weken zijn er namelijk diverse camphone video’s van haar opgedoken die ze, zo melden onderzoekers, aan de 14-jarige jongen gestuurd heeft nadat ze onder andere veroordeeld was tot een omgangsverbod met de tiener.

Een van de beruchte video’s is hier te zien in een nieuws item van NBC in Nashville. Helaas is het blote deel er door de preutse TV zender al weer uitgesloopt. Begrijp ons overigens niet verkeerd. Wat Pamela gedaan heeft is natuurlijk niet goed te praten, maar op de video is alleen zijzelf te zien.

Ze liep deze keer onder meer tegen de lamp omdat tientallen studenten de video´s via hun mobieltjes met elkaar aan het uitwisselen waren. Ook op de school waar Pamela onlangs ontslagen is. . .Gerelateerde links:
Sexuele voorlichting per SMS
Van camphone geintje tot porno 'ster'
Tiener verkoopt camphone film douchende meiden
GSM dief stuurt pikante SMSjes naar contactpersonen
Pherotones maken je onweerstaanbaar
Vrouw geschorst na 'MMS-Sex'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.