Entertainment
29 december 2005 - Ron Smeets

Camphone foto's van noodlanding

Hij zal ongetwijfeld Nederlandse (voor)ouders hebben, de Jeremy Hermanns die aan boord van Alaska Airlines vlucht 536 onwaarschijnlijk 'cool' bleef toen door een gat in de romp van het toestel, op ruim 8 kilometer hoogte, alle lucht weggezogen werd en de passagiers gebruik moesten maken van de zurstofmaskers terwijl de piloten het toestel in aller ijl naar beneden dirigeerden voor een noodlanding.

Terwijl de meeste passagiers in spanning en paniek hoopten op een goede afloop pakte Jeremy zijn Palm Treo om foto's van zichzelf met het zuurstofmakser en de toestand in het vliegtuig te maken .

Omdat de piloten en crew de noodlanding verdewr tot een goed einde brachten kunnen we Jeremy's foto's nu online bewonderen. Meer foto's

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.