Entertainment
23 oktober 2006 - Ron Smeets

Camphone foto's als bewijs voor 'overspel met hond'

Tja, sinds de komst van de camphone is het soms wel heel makkelijk om iemands (on)schuld te bewijzen.

Neem nou deze vrouw. Zij vermoedde dat haar man haar bedroog met. . . hun pit bull, ook een teefje ;-)

Vrouwlief nam enkele foto's van haar man en de hond in actie en nam vervolgens contact op met de politie. Die kon de man natuurlijk niet oppakken vanwege het 'overspel', maar wel omdat sex met dieren strafbaar is.

De 26-jarige Michael Patrick McPhail (leuk die Amerikaanse wetgeving waarbij een dader met naam en toenaam genoemd mag worden) zal zijn sexuele daden dus binnenkort bij de rechter mogen verantwoorden.

Het is niet bekend of zijn vroeu, en fotograaf in deze zaak, al een scheiding heeft aangevraagd, maar ik kan me niet anders voorstellen.Gerelateerde links:
GSM dief stuurt pikante SMSjes naar contactpersonen
Een op drie Poolse scheidingen met SMS bewijs
Verkrachter tegen de lamp na excuses per SMS
Vreemdgaan? Laat je GSM thuis!
Pas op, je partner leest je GSM!
Vrouw geschorst na 'MMS-Sex'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.