Toestellen
12 oktober 2013 - Ron Smeets

Cameravergelijk: Galaxy S4, Xperia Z, One en Optimus G Pro

Deze vergelijkende foto's en video's heb ik de afgelopen zomer gekiekt in het Limburgse Heuvelland. Het was een behoorlijk zonnige, en warme, dag.

Van de vier toestellen die ik toen gebruikte, de Samsung Galaxy S4, Sony Xperia Z, HTC One en de LG Optimus G Pro, kon de camera van de Sony mij het meest bekoren. Letwel, k heb het dus over fotograferen en filmen bij voldoende daglicht.

Fotoshoot

Wil je onderstaande foto's op ware (high res) grootte zien? Klik dan op de betreffende foto's of surf naar onze Flickr pagina (als je dit artikel met een iPhone of iPad bekijkt)

 De vergelijkende video's die ik met de vier toestellen gemaakt heb kun je op de volgende pagina bekijken.

Video's

Video HTC One:

Video Sony Xperia Z: 

Video Samsung Galaxy S4: 

Video LG Optimus G Pro: 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.