Geruchten
22 augustus 2007 - Ron Smeets

Cameraproblemen bij de P1i?

Op Esato is een forum topic gestart waarin enkele bezitters van de nieuwste Sony Ericsson smartphone, de P1i, klagen over een defect in de camera.

Blijkbaar, zo meldt men, houdt de camera in sommige gevallen al na enkele dagen op te functioneren. De enige manier om het probleem te verhelpen is door het het toestel op te sturen ter reparatie.

Mochten deze berichten waar blijken te zijn, dan is dat natuurlijk een behoorlijk pijnlijke zaak voor Sony Ericsson. Ik heb zelf ook sinds enkele dagen een P1i maar ben het probleem nog niet tegengekomen.

Aangezien het toestel pas enkele weken in Europa verkrijgbaar is zullen we de diverse fora in de gaten houden en mochten er al lezers zijn die hetzelfde euvel tegengekomen zijn dan lees ik dat natuurlijk graag in de reacties!Gerelateerde links:
Sony Ericsson M610 / P700 is dus de P1i
Uitgebreide video (p)review van de P1i
Sony Ericsson P1i, W580 en Nokia E90 in juli te koop
Ook brekende toetsen op de W580i van Sony Ericsson
Keypad Sony Ericsson S500i breekt te makkelijk
Keyboard probleem S500i ook bij de gele versie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.