Geruchten
14 oktober 2012 - Ron Smeets

Camerafoto van de LG Nexus 4 opgedoken

De afgelopen week is de LG Nexus al enkele keren gespot. Foto's van het toestel zelf zijn in relatief grote getalen uitgelekt. Natuurlijk zijn het allemaal nog geruchten, maar ze worden wel steeds sterker (want talrijker).

Dit weekend is ook een foto opgedoken die met de camera van de (LG) Nexus 4, zoals het toestel in de EXIF data van de foto genoemd wordt, gemaakt zou zijn.

Bijzonder is dat het betreffende kiekje met een resolutie van 3 megapixels gemaakt is. De LG Nexus (4) zou echter een 12 of 13 megapixel camera hebben, zo bleek uit eerdere geruchten. Nah ja, het kan natuurlijk een fake foto zijn of de camera stond wellicht ingesteld op '3 megapixel'. We zullen het, over enkele weken, wel zien.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.