Toestellen
17 oktober 2011 - Ron Smeets

Camera vergelijk Sony Ericsson Xperia Arc en Xperia Arc S

Morgen ontvang ik zelf een review exemplaar van de Sony Ericsson Xperia Arc S. Het toestel heeft, behalve een snellere processor (1.4Ghz in plaats van 1 GHz), exact dezelfde specificaties als zijn 'zusje' de Xperia Arc.

Cowboy Dennis en zijn BesteProduct collega Ger gingen dat, voor wat betreft de (video)camera even testen. Het resultaat zie je hieronder. Ik zie nauwelijks verschil. Bij de Arc S lijkt het geluid iets minder schel en de kleuren wat feller (zie het blauwe verkeersbord na ongeveer 1m48 in de video). Kijk zelf maar en reageer als je meer verschillen ziet.

http://www.youtube.com/watch?v=Uf66wmOTyTM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.