Toestellen
08 maart 2014 - Ron Smeets

Camera van de Sony Xperia Z2 in nachtelijk Tokyo getest

Sony presenteerde eind februari in Barcelona de nieuwe Xperia Z2. Het duurt nog even voordat die in de winkels ligt, maar in Tokyo loopt er minimaal al 1 persoon mee te pronken ;-)

Hieronder staan enkele foto's die in de avonduren, met veel kunstlicht dus, met het toestel gekiekt zijn. Helaas hebben ze geen vergelijkende foto's met andere toestellen gemaakt (de Z1 bijvoorbeeld), maar de resultaten van de Z2 zien er veelbelovend uit.

Nu maakte zijn voorganger, de Xperia Z1, ook al best goede foto's onder vergelijkbare omstandigheden. Dat testte ik zelf onlangs nog. Hieronder de foto's uit Tokyo. Mocht je meer van die shoot willen zien of de echte high-res (20.7 megapixel) exemplaren willen bekijken, dan kun je hier terecht.

Xperia-Z2-Low-Light_1-640x480 Xperia-Z2-Low-Light_11-640x480 Xperia-Z2-Low-Light_2-640x480 Xperia-Z2-Low-Light_4-640x480 Xperia-Z2-Low-Light_10-640x480

Bron (heel traag)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.