Toestellen
21 juli 2015 - Ron Smeets

Camera OnePlus 2 vergeleken met die van de iPhone 6 en Galaxy S6

Over een week wordt de OnePlus 2 officieel gepresenteerd aan de wereld. De afgelopen weken en maanden zijn door de fabrikant al de nodige teasers en informatie online gezet. Aangevuld met de vele geruchten kun je wel al concluderen dat OnePlus tijdens de lancering niet echt veel nieuws meer te melden zal hebben. Tenzij ze nog een of meerdere verrassingen achter de hand gehouden hebben natuurlijk.

Op het forum van OnePlus heeft de CEO deze week enkele vergelijkende foto's gepubliceerd waarbij de camera van de OnePlus 2 vergeleken wordt met die van de iPhone 6 en de Galaxy S6. Het resultaat daarvan kun je hieronder bekijken. Op de eerste vier kiekjes zie je het vergelijk met de Galaxy S6 (telkens de rechter foto), waarbij vooral ingezoomd wordt op details. De tweede serie van vier foto's toont de vergelijking met de iPhone 6. Daarbij is gekozen voor foto's die in donkere omstandigheden gemaakt zijn.

Zo op het eerste gezicht lijkt de camera van de OnePlus 2 zich prima te kunnen meten met zijn twee concurrenten, maar uiteraard kan daar pas echt een oordeel over geveld worden wanneer ze door een onafhankelijke tester met elkaar vergeleken worden. Enfin, kijk en oordeel zelf maar.

Mocht je grotere versies van bovenstaande afbeeldingen willen bekijken, dan moet je deze (OnePlus forum) en deze (GizmoChina) link maar even volgen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.