Toestellen
24 augustus 2005 - Ron Smeets

Call me up, Scotty!!!

OK, OK, ik weet dat dit indianen-engels is, maar de Trekkie's onder jullie herkennen de kromme woordspeling denk ik wel.

Op 30 September is het voor hen zover, dan komt de Star Trek GSM uit. Helaas zijn er nog geen foto's van te vinden, maar insiders bij Sona Telecom zeggen dat het toestel er exact zo uit ziet als de communicators in de originele serie met Captain Kirk.

Afwachten dus, of je inschrijven voor hun nieuwsbrief in de hoop binnenkort een fototje toegestuurd te krijgen. De foto hiernaast heb ik van een of andere Filippijnse site geplukt, dus dat zegt nog niets.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.