Nieuws
16 september 2013 - Ron Smeets

Bye bye Nokia...

Begin deze maand werd bekend dat Microsoft de mobiele (smartphone) tak van Nokia helemaal over gaat nemen. Daarvoor betalen de Amerikanen zo'n 5.5 miljard Euro. De vraag is natuurlijk welke gevolgen deze move gaat hebben voor smartphone ambities van Microsoft en de toekomst van het merk Nokia als telefoonfabrikant. 

In onderstaande video geef ik kort mijn mening ('vijf cent') hierover. Of beter gezegd; ik neem afscheid van Nokia als (smart)phone fabrikant. Eens of oneens? Reageer en discussieer er maar op los ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=Vyc8QrSkTSc
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.