Nieuws
27 november 2008 - Ron Smeets

Business Card Reader voor de Omnia

Heb je een Samsung Omnia en krijg je ook wel eens een visitekaartje in he handen gedrukt waar je dan vervolgens de contactgegevens van moet overtypen?

Samung heeft nu, speciaal voor de Omnia, Business Card Reader software uitgebracht die je gratis kunt downloaden. Surf daarvoor met je Omnia naar mmm.samsung.nl

Geen echt groot of vernieuwend nieuws maar wellicht toch handig voor Omnia bezitters.

De werking van deze software is niet anders als bij vergelijkbare producten. Je maakt een foto van het visitekaartje en de toepassing zorgt er vervolgens voor dat de contactgegevens zoals naam, adres en telefoonnummers automatisch in het adresboek van je toestel worden opgeslagen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.