Entertainment
23 november 2005 - Ron Smeets

Bush maakt reclame voor Samsung

Als we de berichtgeving van Samsung mogen geloven, dan is George W. Bush zeer gecharmeerd van de toestellen die de Koreaanse gigant produceert.

Tijdens zijn bezoek aan de APEC top zou de Amerikaanse president zich vergaapt hebben aan een tweetal Samsung modellen. Let wel, telefoons, geen dames. We hebben het immers niet over Clinton's bijdrage ;-)

Bush was vol lof over een platte Samsung en de Serene, de B&O GSM van de Koreanen. Vervolgens maakte hij nog enkele grapjes door met de toestellen in zijn hand te vragen of iemand hem kon doorverbinden met het Witte Huis, aldus Chosun.

Op de vraag welk toestel hij nu had antwoordde Bush dat hij al drie jaar geen GSM meer gebruikte omdat zijn gesprekken altijd door anderen, zijn adviseurs, worden beantwoord die dan bepalen welk gesprek wel en welke hij niet 'doorgeschakeld' krijgt.

Mochten er beelden zijn van Bush met de Samsung's in zijn handen, dan gaan we die ongetwijfeld binnenkort zien in commercials, hoop ik toch!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.