Entertainment
16 mei 2011 - Ron Smeets

Buschauffeur rijdt met twee mobieltjes, en z'n ellebogen!

Video's van bellende of sms'ende buschauffeurs duiken regelmatig op, maar deze Italiaan maakt het wel erg bont. Hij werd gefilmd terwijl hij, al rijdend, met twee mobieljtes tegelijk bezig was. En de bus? Die werd met zijn ellebogen bestuurd.

Ow ja, de man was ook niet zomaar aan het bellen. Hij ontving via het gesprek op zijn 'eerste' toestel instructies voor het instellen van mobiele email op zijn 'tweede' mobiel.

Ofwel, een actie waarbij hij niet alleen zijn twee toestellen tegelijk moest bedienen, maar ook nog tekst, wachtwoorden en andere instellingen invoeren. Het zal niemand verbazen dat de buschauffeur inmiddels op non-actief gezet is.

http://www.youtube.com/watch?v=UFisPxYqas0

Via, The Guardian

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.