Entertainment
28 juni 2006 - Elske de Boer

Bruisende Nokia N-Series party in de Escape

Afgelopen avond was deze cowgirl namens MobileCowboys op uitnodiging van Nokia en reclamebureau These Days van de partij op de exclusieve Nokia N-Series party in de Escape in Amsterdam.

Het feest was, zoals de naam al doet vermoeden, georganiseerd rondom de N-Series toestellen van de Finse telecomgigant. Behalve de bestaande toestellen in die serie, de N70, N80, N90 en N91 werden ook alvast enkele nieuwe modellen zoals de N93 aan het publiek getoond.

Helaas gebeurde dat niet met de toestellen zelf, maar door middel van een korte presentatie van de directeur van Nokia Benelux en bijbehorende filmpjes. Ondertussen kon iedereen genieten van diverse hapjes en drankjes die rondgingen en gretig aftrek vonden.

Daarna werden de gelukkige aanwezigen door Nokia getrakteerd op een optreden van de Pussycat Dolls die de stemming er goed in wisten te brengen. Tussendoor verlootte Nokia middels een SMS prijsvraag nog 20 N-Series toestellen (vijf van elk model) onder de aanwezigen, compleet met passende gadgets als een printer bij de N90 en JBL speakers bij de N91 en N80.

Na het optreden van de Pussycat Dolls die natuurlijk afsloten met hun grootste hit Don't Cha was er nog een bruisende afterparty met DeeJay Eddie E. Kortom: een perfect georganiseerd feest dat, zo vernam ik van enkelen van de aanwezigen, Nokia's image en de afname van diens (N-Series) toestellen alleen maar positief zal beinvloeden.

Bij de rubriek 'Vodcasts' kunnen jullie enkele filmpjes zien die ik tijdens de party met een N90 geschoten heb waaronder het complete slotnummer van de Pussycat Dolls. Hieronder staan alvast wat foto's van de hele avond.Gerelateerde links:
Weer een nieuw N Series Nokia?
3 nieuwe N-Series Nokia’s officieel aangekondigd
Drie dagen met de Nokia N91; een review
Foto's van de Nokia N73 uitgelekt
Twee nieuwe N-serie Nokia's op komst
iTunes op Nokia N80?!
N92 van dichtbij bekeken
Opvolger van de N92 ligt al klaar
Nokia showt N-series
Over de auteur: Elske de Boer