Nieuws
24 mei 2011 - Ron Smeets

Browser vergelijk: iOS vs WP7 vs Android vs Symbian

In onderstaande video worden 9 minuten lang de verschillende (standaard) browsers van iOS (4.3), Windows Phone 7 (nog niet de Mango update), Android (2.3.3) en Symbian (PR 1.2) met elkaar vergeleken.

Vooraf is de browser cache van alle toestellen leeg gemaakt om een zo zuiver mogelijke vergelijking te kunnen maken. Verder wordt ook de display rotatie (van portrait naar landscape mode) vergeleken, evenals de opstarttijd van de verschillende toestellen. Je ziet de iPhone 4, Nokia N8, Sony Ericsson Xperia Arc en de Samsung Omnia 7. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=WJp_7Yj5Q8A

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.