Nieuws
08 juli 2010 - Ron Smeets

Browser test iPhone 4 vs Nexus One

Ik kan niet zeggen dat onderstaande vergelijkende video's tussen de browsercapaciteiten (snelheid) van de iPhone 4 en de Google Nexus One schokkende resultaten laten zien. Soms is de een en soms de ander net effe iets sneller, maar meer dan één of twee seconden zit er niet tussen.

Bij beide tests werd gebruik gemaakt van een WiFi verbinding en bij de tweede test werd ook Flash gede-installeerd bij de Nexus One om hem iets meer op de iPhone 4 te laten lijken ;-)) Check de video's:

Via: Engadget

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.