Nieuws
17 maart 2011 - Ron Smeets

Browser demo Symbian^3 PR 2.0 op de Nokia C7

Een van de grootste nadelen van Symbian is de kwaliteit van de standaard webbrowser. Vanochtend was dat nog te zien in deze vergelijkende video waarin onder andere de Nokia E7 werd getoond.

De standaard Symbian webbrowser is traag, reageert soms niet op touchscreen commando's en het scrollen en zoomen gaat erg schokkerig. De komst van de nieuwe, PR 2.0, Symbian sofrware update zou een groot deel van die problemen moeten oplossen zonder dat je zelf een andere browser hoeft te installeren. Hieronder een lange demo van die nieuwe standaard webbrowser van Symbian, getoond op de Nokia C7.

Wat direct opvalt is de aanwezigheid van een, makkelijk toegankelijke, 'back' button, links onder in het scherm. Daarnaast lijkt ook het scrollen en zoomen een stuk soepeler te werken, maar helemaal perfect is het zeker nog niet. Enfin, bekijk de video maar.

http://www.youtube.com/watch?v=EoPz2OrKbg4

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.