Nieuws
12 augustus 2010 - Ron Smeets

Browser BackBerry Torch 9800 (OS6) vs Bold 9700 (OS5)

Met de komst van het BlackBerry OS6 krijgen de nieuwe smartphones van RIM (eindelijk) ook een fatsoenlijke webkit browser. Afgelopen weekend was al een korte vergelijkende video online verschenen waarin je kon zien hoeveel beter die nieuwe browser presteert vergeleken met de oude versie.

De boys van CrackBerry hebben hieronder een ietwat uitgebreidere video gemaakt waarin de oude en nieuwe browsers met elkaar vergeleken worden. Daarvoor gebruikten ze de nieuwe Torch 9800 en de 'oude' Bold 9700. Vooral bij het laden van full-html sites die geen mobiele versie hebben is het verschil soms enorm. Enfin, kijk zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.