Nieuws
16 november 2010 - Ron Smeets

Browsen met twee tablets; Apple iPad vs BlackBerry PlayBook

Hoewel onderstaande video door RIM, de makers van de BlackBerry PlayBook, zelf gemaakt is, geeft het wel een aardig beeld van de verschillen in browser ervaring tussen de Apple iPad (zonder Flash support, om maar eens iets te noemen ;-)) en de BlackBerry PlayBook.

Deze laatste scoort, in deze video dus, op diverse punten (zoals snelheid, rendering) een stuk beter dan zijn concurrent van Apple. Dat de 'reviewer' van RIM enthousiaster over de PlayBook vertelt dan over de iPad moet je maar even op de koop toenemen ;-) Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.