Nieuws
08 augustus 2010 - Ron Smeets

Browsen met BlackBerry Torch, iPhone 4 en Samsung Captivate

Wie een BlackBerry heeft zal het probleem van de trage webbrowser zeker herkennen. De eerder deze week geintroduceerde Torch met BlackBerry OS6 heeft eindelijk ook een webkit browser die een stuk sneller is. Ook de iets oudere modellen zoals de Bold 9700 zullen een upgrade naar het nieuwe OS gaan ontvangen in de komende weken / maanden.

Hieronder kun je al het verschil zien in browser snelheid tussen de BlackBerry Torch, een 'oude' Bold 9700, de iPhone 4 en de Samsung Captivate (een amerikaanse Galaxy S variant).

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.