Nieuws
31 januari 2007 - Ron Smeets

Britten schamen zich voor hun eigen ringtones

Dat hier onderzoek naar gedaan wordt is al vreemd genoeg, maar de conclusie dat maar liefst 80% van de Britten zich (wel eens) schaamt voort de ringtone van zijn of haar eigen GSM is zoniet nog vreemder. Zeker als je weet dat op 99,9% van alle toestellen de ringtone door de eigenaar zelf te kiezen is.

Van de ondervraagden bleek 90% wel eens te zijn aangesproken door anderen over de gekozen ringtone en 97% zegt dat men iemand beoordeeld op basis van de ringtone van diens GSM.

Voor het kiezen van een ringtone trekt de gemiddelde Brit ruim 37 minuten per jaar uit. Rare jongens die Britten zou Obelix zeggen. . .

Via Mad4MobilesGerelateerde links:
Je bent wat je 'Ringtoned'
Ringtones zoals ze ooit bedoeld zijn
Experimentele ringtones
Luide telefoongesprekken en ringtones zorgen voor ergernis
Blaffende ringtones bijten niet
Zing je eigen ringtone in
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.