Nieuws
04 december 2013 - Nichal Joosse

Britse provider Three kondigt gratis roaming in de VS aan

De Britse telecomprovier Three heeft aangekondigd dat hun klanten gebruik kunnen maken van gratis roaming in de Verenigde Staten. Zonder kosten kunnen ze dus met hun eigen bundel bellen, sms'en en internetten. Three kondigde een tijd geleden al 'Feel at Home' aan, waardoor hun klanten in Australië, Oostenrijk, Denemarken, Italië en Hong Kong gratis gebruik konden maken van roaming. 

Simpelweg houdt het in dat wanneer je lid bent geworden in het Verenigd Koninkrijk, je zonder moeite je abonnement kunt gebruiken in één van de 'deelnemende' landen. Nu kan dat dus ook in de Verenigde Staten, maar ook in Indonesië, Sri Lanka en Macau. Het gratis roamen geldt niet alleen voor abonnees, maar ook voor klanten die maandelijks prepaid betalen, betalen wanneer z het gebruiken en natuurlijk ook de zakelijke klanten.

Three zit sowieso niet stil in het eigen land. Eerder deze week bevestigde het bedrijf dat klanten in Londen, Birmingham en Manchester een upgrade zullen krijgen naar het 4G-netwerk van Three. Volgens het bedrijf zullen er meer steden volgen in 2014. Dit allemaal zonder extra kosten voor de klant. 

Over de auteur: Nichal Joosse