Nieuws
09 november 2006 - Ron Smeets

Britney dumped 'hubbie' Kevin per SMS

Het nieuws zelf is niet echt iets voor MC. Ik bedoel, dat Britney Spears haar man, Kevin Federline, dumped en een scheiding aanvraagt zal mij worst wezen, maar dat Kevin per SMS door Britney gedumped wordt past natuurlijk wel precies in ons straatje.

Onderstaand filmpje (na de klik) toont hoe Kevin tijdens een interview gefilmd werd op het moment dat hij per SMS van Britney te horen krijgt dat ze hem dumped is des te leuker.

Het hele filmpje duurt iets meer dan twee minuten, maar de SMS verassing krijgt Kevin rond 1min45.

Bron: GizmodoGerelateerde links:
Een op drie Poolse scheidingen met SMS bewijs
Moslimvrouwen in opstand tegen SMS scheidingen
GSM's drijven mannen en vrouwen uit elkaar
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.