Accessoires
12 december 2006 - Ron Smeets

Breng je GSM in kerstsfeer

Dat kan natuurlijk met de juiste ringtone en wallpaper, maar je kunt ook een Kerstmannetje aan je GSM hangen (foto na de klik).

Pas wel op want hij is van 'gebakken steen' gemaakt dus als je GSM valt ligt de Kerstman waarschijnlijk in 50 stukjes er naast, op en onder ;-)

Wellicht dat het dus handig is om je toestel dan maar meteen in een kerstmannenpak te hijsen (foto hiernaast). Als ie dan valt blijft het Kerstmannetje misschien heel.Gerelateerde links:
Kerstversiering slecht voor je WiFi signaal
Sinterklaas is voorbij. . .
Ringtones in Sinterklaas- en Kerst sfeer
Nog meer USB kerstversiering
Mobiele USB kerstboom
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.