Tablets
12 november 2011 - Ron Smeets

Braziliaanse preview van de Asus Eee Pad Transformer Prime

Enkele dagen geleden kondigde Asus 's werelds eerste Android Tablet met een quad core (NVIDIA Tegra 3) processor aan; de Eee Pad Transformer Prime. Het Braziliaanse ZTop kon al even 'spelen' met een prototype.

Hoewel dit exemplaar nog lang niet volledig functioneerde zijn de Brazilianen wel al erg onder de indruk van de snelheid van de nieuwe Ee Pad, de geluidskwaliteit en het uiterst dunne design. Veel meer kunnen ze er nog niet over zeggen, maar ze maakten wel enkele mooie foto's van de nieuwe Asus.

Asus-Eee-Pad-Transformer-Prime-00 Asus-Eee-Pad-Transformer-Prime-01 Asus-Eee-Pad-Transformer-Prime-06 Asus-Eee-Pad-Transformer-Prime-07 Asus-Eee-Pad-Transformer-Prime-27 Asus-Eee-Pad-Transformer-Prime-28 Asus-Eee-Pad-Transformer-Prime-31 Asus-Eee-Pad-Transformer-Prime-32

Meer foto's kun je hier bekijken (Braziliaanse site dus)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.