Entertainment
26 november 2008 - Ron Smeets

Boris Becker per SMS gedumpt

Boris Becker, ooit een van de beste Tennissers ter wereld, heeft in het verleden al enkele vreemde romantische uitspattingen gehad. Het meest bekende verhaal is natuurlijk dat van het Russische model bij wie hij een kind verwekte terwijl ze sex hadden in de bezemkast van een Londen's restaurant.

Welnu, de 40-jarige Boris is enkele weken geleden door zijn huidige vriendin Sandy (25), met wie hij zich deze zomer nog verloofde, per SMS gedumpt zo bekende hij tegenover de Bild Zeitung.

"Ik ontving plotseling een SMSje van Sandy waarin ze schreef dat het over was", aldus Becker. "En om er zeker van te zijn dat de boodschap tot me doordrong stuurde ze hetzelfde SMSje nog vijf keer".

Via: TennisTalk

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.