Nieuws
20 september 2006 - Ron Smeets

Bonte Bodes voor het eerst op pad.

Aanstaande donderdag gaan De Bonte Bodes voor het eerst op pad om 10 sms’jes persoonlijk afleveren op diverse locaties in Nederland. Deze persoonlijke sms-koeriers zijn eenmalig in het leven geroepen als eerbetoon aan het fenomeen sms.

Zo verrast een dochter haar moeder met de chippendale, hoopt een man dat hij vanaf dit sms’je niet meer alleen woont, hoopt ergens in Nederland een vrouw dat haar geliefde ‘oui’ zegt, wordt klussen in het huis vuurvast beloond en zal er in een ziekenhuis ergens in Nederland een verpleegkundige o.a. de volgende tekst krijgen: Jij die het koekje was bij de koffie, de paprika in de olijf en de kaviaar op de zalm.

De plaatsen die aangedaan worden zijn o.a. Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Barendrecht, Heemskerk en Arnhem. Nederland moet dus donderdag niet raar opkijken als ze in een ziekenhuis, op straat of op hun werk opeens een Bonte Bode voorbij zien komen.Gerelateerde links:
De Bonte Bodes brengen sms tot leven
Telfort's eerste NK SMSen
Top 10 zakelijke SMS toepassingen
SMS komende jaren fors goekoper
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.