Accessoires
09 februari 2009 - Ron Smeets

Bont telefoon tasje

Je hebt foute accessoires en je hebt foúte accessoires. Het hiernaast afgebeelde telefoon tasje behoort in ieder geval tot de foutste categorie als je het mij vraagt.

Hij is namelijk gemaakt van echt (Nerts) bont. Gelukkig schijnt er niet veel vraag naar te zijn want de prijs werd onlangs fors gereduceerd: van $240 voor $96.

Ik neem aan dat de meesten van jullie het met mij eens zijn als ik zeg dat je dit natuurlijk niet moet kopen. Doodzonde van de beestjes die er al het loodje voor hebben moeten leggen. Dít zou verboden moeten worden!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.