Accessoires
13 oktober 2006 - Ron Smeets

Bono en Oprah onthullen de 'Project Red' Nano

Nog geen twee dagen na het bericht dat Bono's winkel voor goede doelen, Product Red, uitgebreid gaat worden met een rode RAZR komt de Ierse weldoener met een nog grotere primeur om de hoek.

Vandaag toont niemand minder dan Oprah Winfrey in haar talkshow, samen met Bono, de nieuwste 'Product Red' telg, de rode iPod Nano.

Deze 4Gb versie van de Nano levert, bij elk exemplaar dat over de toonbank gaat, 10 dollar op voor de strijd tegen AIDS en andere levensbedreigende ziektes in Afrika.

De winkelprijs van deze 4Gb Nano is gelijk aan die van de andere gekleurde Nano's met dezefde capaciteit, dus daar hoef je het niet voor te laten.Gerelateerde links:
Rode RAZR voor Bono's Product Red organisatie
Rode SLVR geintroduceerd
Bijzondere SLVR van U2 voor goede doelen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.