Entertainment
10 oktober 2008 - Ron Smeets

Bond belt alleen nog met Sony Ericsson

Product placement in Films en op TV is zeker niet nieuw, maar Sony Ericsson heeft het bij de nieuwe Bond film werg érrug bont gemaakt (sorry, ik kon het niet laten ;))

Zo ongeveer elk personage dat bellend in beeld komt heeft namelijk een Sony Ericsson mobieltje in zijn of haar handen. Natuurlijk is de meest bekende 007 en zijn C902, maar ook de Bond-girls, M, mannen van de CIA en zelfs de bad-guys zijn door de Zweeds Japanse toestel maker voorzien van een (recent) mobieltje.

Het lijstje ziet er voorlopig als volgt uit. Bonds baas, M, belt met een G700, er wordt een Bond-girl gezien met een witte W350, Matthus heeft een G700 en de man van de CIA moet het met een W910 doen. Verder hebben we nog Villiers met een G700, Green met een G900 en Elvis heeft een W707.

Dat laatste is bijzonder opvallend want dat toestel schijnt gecancelled te zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.