Accessoires
04 december 2005 - Ron Smeets

Bolle stereo dock voor Sony Ericsson's W800i

Als je deze dagen op zoek bent naar kadootjes voor iemand met een voorkeur voor mobiele gadgets, dan kun je hier (en op collega-sites) genoeg inspiratie opdoen.

Neem nu de Stereo Music Dock voor de Sony Ericsson Walkman Phone's. Fraai vormgegeven en veelzijdig. Behalve de stereo speakers is ie ook geschikt voor andre (Sony) toestellen.

Daarnaast kun je 'm aan je PC koppelen en dan doet ie dienst als cradle voor je W800i, W750i of W550i. Als extra bonus kun je met deze music dock je Sony mobieltjes ook meteen opladen dankzij de ingebouwde lader. En dat alles voor nog geen 35 Euro. Dat is toch een iets prettigere prijsklasse dan dee waarin de gemiddelde iPod gadgets zich in bevinden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.