Nieuws
04 november 2010 - Casper de Zoete

Bol.com gaat Galaxy Tab aanbieden i.c.m. abonnement

Bol.com gaat vanaf morgen, 5 november, de Galaxy Tab aanbieden in combinatie met een een abonnement. Dat bevestigd Michel Schaeffer, Directeur Marketing bij Bol.com, tegenover Mobile Cowboys.

Vooralsnog heeft Bol.com geen andere plannen op het gebied van mobiele abonnementen.

De mediawinkel gaat vooralsnog enkel de Galaxy Tab 16GB aanbieden in combinatie met een Vodafone-abonnement. Het is sinds 'enige' tijd dat Bol.com weer een toestel gaat aanbieden in combinatie met abonnement, Michel Schaeffer legt uit: "Wij zien hier een nieuwe markt ontstaan, vooral met apparaten in het hogere prijssegment. [...] Daarom hebben wij besloten om deze [Galaxy Tab, red.] niet alleen los te verkopen, maar ook in combinatie met een abonnement aan te bieden."

De webshop heeft daarom ook (nog) geen plannen om sim-only-abonnementen of abonnementen van andere telecomproviders te gaan aanbieden. Daarnaast is vooralsnog enkel de Tab verkrijgbaar in combinatie met een abonnement.

Abonnementen

Bol.com zal drie abonnementen van Vodafone gaan aanbieden: Breedband Start, Breedband Basis en Breedband+Bel+Sms. Dit laatste abonnement is speciaal voor de Galaxy Tab geïntroduceerd door Vodafone. Dit abonnement biedt naast een hoge maximale downloadsnelheid van 14,4 Mbps en een datalimiet van 2,5 GB ook de mogelijkheid om te bellen en sms'en. Klanten krijgen hiervoor 50 belminuten óf 50 sms'jes.

Alle abonnementen bij Bol.com nog even in een overzichtelijke tabel:

  Galaxy Tab 16GB Galaxy Tab 16GB Galaxy Tab 16GB
Prijs Tab € 379,- € 269,- € 329,-
Abonnement Breedband Start Breedband Basis Breedband+Bel+Sms
Duur 2 jaar 2 jaar 2 jaar
Databundel 500 MB 2 GB 2,5 GB
Max snelheid 3,6 Mbps 14,4 Mbps 14,4 Mbps
Kosten 1e jaar € 21,50 p/m € 28,50 p/m € 28,- p/m
Kosten 2e jaar € 27,50 p/m € 37,50 p/m € 40,- p/m
Bel/Sms (p/m) - - 50 minuten of sms

Over de auteur: Casper de Zoete