Accessoires
11 november 2006 - Ron Smeets

Boksring belletje voor je GSM

Nee, geen ringtone, maar een 'echte' bel zoals je die bij bokspartijen kunt horen die je aan je mobieltje kunt hangen. Je weet wel, die van 'gered door de bel'.

Hij maakt wel geluid, maar dat wordt helaas niet aangestuurd door de GSM zelf. Er zitten twee knopjes op. De een resuleert in een 'Ding', alsof de volgende ronde begint. Druk je op het andere knopje, dan roept ie 'Fight'.

Past prima in de rij van GSM hangertjes waar ik in eerdere postings (zie bij 'Gerelateerde Items') al over schreef.Gerelateerde links:
Een GSM hangertje van je GSM
Microscopisch GSM hangertje
Een WC aan je mobieltje
GSM hangertjes op zonne energie
Manneken Pis aan uw GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.