Entertainment
05 september 2009 - Ron Smeets

Boek over de beste iPhone Apps

Het moet niet veel gekker worden. In de VS heeft Josh Clark duizenden iPhone Apps bekeken en getest. Het resultaat van zijn bevindingen is een boek geworden waarin de top 200 Apps, volgens Josh, vermeld en beschreven worden.

Klinkt leuk en het heeft een beetje weg van die boekjes met URL's die in de jaren 90 (voordat Google bestond) in de boekhandels te vinden waren. Ik vraag me wel af hoe lang dit boek actueel blijft. De App Store wordt iedere week namelijk bestookt met duizenden nieuwe Apps.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.