Entertainment
10 oktober 2005 - Ron Smeets

Boek in de vorm van een mobieltje

Het nieuwste boek van Judy Reiser staat vol met allerlei verhalen en ervaringen van mobiele bellers, varierend van grappige anecdotes tot tragische tranentrekkers.

Het meest opvallende is de vorm waarin het boek, 'In A Cellphone Minute', gepubliceerd wordt . Van buiten lijkt het namelijk sprekend op een GSM, compleet met keypad en een passende waarschuwing op de eerste pagina: "Niet lezen tijdens het rijden".

Mocht iemand een leuk verhaal hebben, mail dit dan naar Judy Reiser en wie weet staat jou anecdote over enkele maanden wel in het tweede deel.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.