Nieuws
20 juni 2007 - Ron Smeets

Boek geschreven op het keypad van een GSM

De Italiaanse schijver Robert Bernoco had de afgelopen tijd schijbaar tijd te veel of was op zoek naar een publiciteitsstunt voor de uitgifte van zijn nieuwe boek, dat kan natuurlijk ook.

Enfin, Robert heeft zijn laatste boek, Compagni di Viaggio, in ieder geval helemaal geschreven op het keypad van zijn mobiele telefoon. Uhhm, een SMS van 384 pagina’s dus ;-) Daarbij heeft hij géén gebruik gemaakt van het T9-woordenboek.

In totaal heeft Robert 17 weken aan het boek gewerkt. Hoe het keypad van zijn GSM er nu aan toe is, is niet bekend.Gerelateerde links:
Eerste echte SMS boek
Boek in de vorm van een mobieltje
Mobiele bibliotheek
Babyboek voor vaders nu ook mobiel te lezen
Lees je boek op je mobieltje
Bijbel in SMS vorm
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.